Onze Diensten

Personal Touch

Kwalitatief & Laagdrempelig

Dat maakt het voor jou prettig om te werken met Studio De Koning. Jouw persoonlijke verhaal of visie van je bedrijf zetten wij graag om in een tof audiovisueel concept met impact. Niets is te gek en alles kan. Met de kracht van ons netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden, maar verloopt alles simpelweg via Studio De Koning. Wij weten wat we doen. Jij weet wat je nodig hebt.

Onze kenmerken:
  • Storyteller & videomaker met 8+ jaar ervaring
  • Voor elk budget een oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Kwalitatieve content
  • Professionele hobbyisten
Onze werkwijze:

We vragen de wensen voor jouw audiovisuele productie uit en zetten die om in een moodboard en concept. Binnen drie weken staat onze offerte in je mailbox. Na akkoord ontwikkelen we samen met jou, onze opdrachtgever, het concept verder uit en treffen we de voorbereidingen voor de productiefase. We bereiden de draaidag(en) voor en regelen alle spullen die nodig zijn om jouw productie tot een succes te maken. Ook binnen onze postproductie houden we je op de hoogte, zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Uiterlijk drie maanden na de laatste draaidag leveren wij de eerste versie van jouw product aan. Wij verkiezen kwaliteit boven snelheid en pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden. Zo ontwikkelen wij moving content met een persoonlijke touch.

Jij weet wat je nodig hebt

Onze Diensten

Video Productions

Studio De Koning heeft alle tools in huis die nodig zijn om moving content te creëren. Van conceptontwikkeling tot volledige speelfilm en alles daartussenin. Het is onze taak om jouw visie tot leven te brengen in een professionele videoproductie. Bij ons zit je goed als je jouw verhaal op een creatieve en impactvolle manier wil vertellen. Welk verhaal wil jij verfilmen?

Social media content

Wil jij jouw sociale media naar een hoger niveau tillen? Met de contentcreatie van Studio De Koning geef je je pagina een boost met hoogwaardige beelden en animaties die volgers aanspreken. Maak je klaar om meer likes, shares en volgers aan te trekken met prachtige beelden en goede vertellingen dat het juiste publiek aanspreekt. Zo blijft jouw doelgroep terugkomen.

Aftermovies

Leg de momenten vast die ertoe doen! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of iets anders. Aftermovies zijn de ideale manier om jouw dierbare herinneringen vast te leggen. In vogelvlucht ga je langs jouw evenement, wat het extra leuk maakt om jouw dag weer her te beleven met familie en vrienden. Een kleine video, maar een levenslange herinnering.

Website Design

Een website is een essentieel onderdeel om als bedrijf online zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep.  Of het nu gaat om het promoten van een product of dienst, het verstrekken van informatie of het creëren van een online gemeenschap. Studio De Koning ontwikkelt moderne websites met een authentiek design. Aantrekkelijk voor het oog, maar bovenal gebruiksvriendelijk op elk device.

Branding

Onderscheid jouw bedrijf en val op om de juiste redenen! Wij zorgen er persoonlijk voor dat de stijl en visuals on-point zijn en dat we de unieke waarden van jouw bedrijf weerspiegelen in onze video’s. Met onze ervaring in film maken kun je erop vertrouwen dat we jouw (employer) Branding kwalitatief en effectief verzorgen. Jij hoeft je alleen bezig te houden met hoe je de aanmeldingen in goede banen leidt.

Podcasting

Het wordt tijd om jouw verhaal naar buiten te brengen met een (video)podcast via Studio De Koning. Podcasts zijn geliefd en veel beluisterd omdat het makkelijk te beluisteren tussen de activiteiten door. Wij kunnen jouw podcast ontwerpen, faciliteren en publiceren. Jij vertelt jouw verhaal, wij doen de rest inclusief de publicaties op alle favoriete podcastplatforms. Klaar om te beginnen met podcasten?

Onze opdrachtgevers

Zij gingen je voor

"Door jullie heeft mijn project een positieve boost gekregen!"

"Al 6 jaar erg tevreden met de kwaliteit van de Aftermovies van Studio de Koning"